Bu da o iftar davetinden:
menüde:
karışık salata
barbunya
karışık kızartma
nohut
pilav
nokul(sinop yöresine özgü kuru üzümlü el açma börek)
çocuklar için: sosisli börek
tatlı olarak:
çikolatalı chesecake
fıstıklı kadayıf
DAYIMLARDA İFTAR |
Daha önce burada olan blog artık şu adrestedir: http://www.benimdunyam05.com/google62ffe7153a1bd3ce.html.
Yeniden yönlendirilmek istiyor musunuz?
ben de nokul amerikadaykene yapardim ama benim bildigim tuzlu hemde borek gibi degilde daha ziyade pogaca gibiydi...yakin cekim resim yokmudur?
YanıtlaSilyakın çekim yapamadım çok kalabalıktı kimse gelmeden ancak bunu çekebildim.
YanıtlaSilel açma yufka içine kuru üzüm ve biraz toz şeker serpiştiriliyor veya ceviziçi toz şeker.
ben cevizlisini daha çok seviyorum yengem sağolsun o gün ikisinden de yapmıştı.
bende her yemeği severmişim bunu farkettim:) Allahım benim sonum ne olucak bu yemek aşkıyla diyorum:)
YanıtlaSilyemekler nefis ortamda güzelmiş ellerine sağlık yengenin sizede afiyet olsun şifa olmuştur inş.:)
yemeği kim sevmez ki,hele de Ramazan da:)
YanıtlaSilyengemin adına teşekkür ederim.