MALZEMESİ:
2 su bardağı buğday(akşamdan ıslatılmış)
1 nar
2 kutu haşlanmış mısır
1 demet taze nane
iri parçalanmış ceviziçi
yarım şişe nar ekşisi
zeytinyağı
YAPILIŞI:
Buğdayları akşamdan sıcak suyla ıslatın.
Ertesi gün hafif diri kalacak şekilde haşlayın.
Buğdayların içine mısırı ayıklanmış narı ve ceviziçlerini katın.
Servis edeceğiniz zaman naneleri iri iri doğrayın.
Nar ekşisi ve zeytinyağını karıştırıp salatamızın üzerine katın.
Tuzunu ilave edip karıştırarak bekletmeden servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Zahmet edip yazımı okuduğunuz ve yorumladığınız için teşekkür ederim... Adsız olarak yorum yaparken de isminizi yazarsanız memnun olurum...