ZEYTİNYAĞLI LAHANA SARMASI
BROKOLİ VE KARNABAHAR SALATASI
Perşembe günü yakın arkadaşım dostum yanii ablam ile uzun zamandır tanıştırmak istediğim güzide yengeye davetliydik.Maaşallah her zaman ki gibi döktürmüştü yine.Salata olarak yine brokoli ve karnabaharı yoğurtlamıştı.Bir de aynı hamurla hem poğaça,pizza ve çörek yapmıştı tarifini en kısa zaman da alacağım ve buraya eklerim... Ayva tatlısını çok severim tarifi benim tarifim ile aynıymış.
Perşembe günü yakın arkadaşım dostum yanii ablam ile uzun zamandır tanıştırmak istediğim güzide yengeye davetliydik.Maaşallah her zaman ki gibi döktürmüştü yine.Salata olarak yine brokoli ve karnabaharı yoğurtlamıştı.Bir de aynı hamurla hem poğaça,pizza ve çörek yapmıştı tarifini en kısa zaman da alacağım ve buraya eklerim... Ayva tatlısını çok severim tarifi benim tarifim ile aynıymış.
1.Ayvaların kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün ve yayvan bir tencereye dizin.
2.Her yarıma 2 yemek kaşığı şeker koyup en kısık ateşte ayvalar yumuşayıp renkleri kızarana kadar pişirin.
3.Altını kapatıp servis tabağına alarak üzerine kaymak vs. ile süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Zahmet edip yazımı okuduğunuz ve yorumladığınız için teşekkür ederim... Adsız olarak yorum yaparken de isminizi yazarsanız memnun olurum...