Pages

1.09.2010

DAYIMLARDA İFTAR

Yine ramazanın ilk pazartesisinde coşkun dayımlarda iftardaydık.
Bu da o iftar davetinden:


menüde:

karışık salata
barbunya
karışık kızartma
nohut
pilav
nokul(sinop yöresine özgü kuru üzümlü el açma börek)
çocuklar için: sosisli börek

tatlı olarak:
çikolatalı chesecake
fıstıklı kadayıf


4 yorum:

  1. ben de nokul amerikadaykene yapardim ama benim bildigim tuzlu hemde borek gibi degilde daha ziyade pogaca gibiydi...yakin cekim resim yokmudur?

    YanıtlaSil
  2. yakın çekim yapamadım çok kalabalıktı kimse gelmeden ancak bunu çekebildim.
    el açma yufka içine kuru üzüm ve biraz toz şeker serpiştiriliyor veya ceviziçi toz şeker.
    ben cevizlisini daha çok seviyorum yengem sağolsun o gün ikisinden de yapmıştı.

    YanıtlaSil
  3. bende her yemeği severmişim bunu farkettim:) Allahım benim sonum ne olucak bu yemek aşkıyla diyorum:)
    yemekler nefis ortamda güzelmiş ellerine sağlık yengenin sizede afiyet olsun şifa olmuştur inş.:)

    YanıtlaSil
  4. yemeği kim sevmez ki,hele de Ramazan da:)
    yengemin adına teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Zahmet edip yazımı okuduğunuz ve yorumladığınız için teşekkür ederim... Adsız olarak yorum yaparken de isminizi yazarsanız memnun olurum...